gentrinaaiers-woodstock-0008-jpg

Wall and parking in Woodstock

/ 1 of 9 / Permalink / Share

The municipality of Cape Town recently bought a piece of land to construct a walled in parking area for the visitors. Mainly as a solution for the growing crowd of visitors to the Old Biscuit Mill on a Saturday. Overnight the wall was dealt some damaged, which could be an indication of the growing dismay among residents of woodstock towards the gentrification and lack of transformation taking place currently.

gentrinaaiers-woodstock-0006-jpg

Workers are adding the final touches to parking lot wall

/ 2 of 9 / Permalink / Share

The municipality of Cape Town recently bought a piece of land to construct a walled in parking area for the visitors. Mainly as a solution for the growing crowd of visitors to the Old Biscuit Mill on a Saturday.

gentrinaaiers-woodstock-0005-jpg

New parking lot for Old Biscuit Mill, Woodstock

/ 3 of 9 / Permalink / Share

The municipality of Cape Town recently bought a piece of land to construct a walled in parking area for the visitors. Mainly as a solution for the growing crowd of visitors to the Old Biscuit Mill on a Saturday.

gentrinaaiers-woodstock-0004-jpg

Cars from construction plot moved

/ 4 of 9 / Permalink / Share

As the municipality began the construction of the walled parking lot, residents had to move their cars and other items. One resident of the street had about 10 classic cars parked on the plot and was informed to remove them all.